Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit De Machine van de Galvolaser voor verkoop
Van goede kwaliteit De Machine van de Galvolaser voor verkoop
door zeer goede mededeling alle opgeloste problemen, tevreden met mijn aankoop.

—— ANDY

De mens is goed. De ontvangst is professioneel. Manifestatie de opleiding is ook zeer groot. Wens meer onlinetraining na het krijgen van de machine.

—— Alfonso

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Scot

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan JinHaoXing Photoelectric Co.,Ltd

1 2 3 4
Wuhan JinHaoXing Photoelectric Co.,Ltd Wuhan JinHaoXing Photoelectric Co.,Ltd Wuhan JinHaoXing Photoelectric Co.,Ltd Wuhan JinHaoXing Photoelectric Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : JHX-LASER
Aantal werknemers : 300~500
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 60% - 70%

    Is Foto-elektrisch Co. van Wuhanjinhaoxing, Ltd een high-tech onderneming die zich in het geïntegreerde onderzoek en de ontwikkeling van opto-elektronica specialiseert.

 

    De Laser van Wuhanjinhaoxing hangt de bedrijfsfilosofie van „het bevorderen van de transformatie van de traditionele industrieën en de ontwikkeling van de nieuwe industrieën en het versnellen van het proces van industrialisatie in China aan“. Het heeft een groep hogere talenten in optica, werktuigkundigen, elektronika en computer, lasertechnologie verzameld en de numerieke controle, de efficiënte integratie van machines, de materialen, de computers en andere disciplines hebben tot het bedrijf een de industrieleider in het onderzoek en de ontwikkeling van optoelectronic producten gemaakt. Momenteel, heeft het bedrijf een reeks laserproducten ontwikkeld: lasersnijmachine, laser die machine, de machine van de lasergravure, lasersnijmachine etc. merkt.

 

    Deze verschillende types en verschillende types van lasermateriaal zijn wijd gebruikt op het gebied van laser verwerking, het brengen gemak en voordelen aan klanten, en hoogst getaxeerd door klanten. Het Jinhaobedrijf erft het de dienstconcept „hartstocht, integriteit, snelheid en efficiency“, dringt bij het creëren van het „drie-hearted“ mechanisme van het de dienstdoel aan, en zet een correct klantenservicesysteem op om ervoor te zorgen dat het bedrijf klanten van globale pre-sales en verkoop kan voorzien. Neutraliseer de naverkoopdienst, en los effectief de zorgen van klanten op! Laat werkelijk klanten met vertrouwen, het werk met vrede van mening kopen, en maak geld.

    Één tot acht lasersnijmachines verbeteren de Camera plaatsend twee-Punt dat van de verwerkingscapaciteit rand-Vindend het plaatsen ontwricht de volledige standaard het Borduurwerkindustrie van de handelsmerkdruk het knipsel plaatst en de tekeningsmachine brengt revolutionaire reclame door de industrie!

Contactgegevens
Wuhan JinHaoXing Photoelectric Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Lucus

Tel.: 86-27-83310003

Fax: 86-27-83991110

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)